Referanser

Hjem » Referanser
ATAS er en viktig samarbeidspartner for oss og ivaretar abonnementsalget vårt på TM på en meget god måte. Vi har hatt et godt samarbeid gjennom flere år og opplever ATAS som en offensiv og resultatorientert salgsorganisasjon med høy kompetanse. Salgsutviklingen vår har vært god den siste tiden, og det har ATAS vært en sterk bidragsyter til.
Joakim Johansson, Markedsanalytiker Adresseavisen
Vi har benyttet oss av ATAS i snart 10 år, og de har vært en verdifull ressurs i abonnementsalget. ATAS er også hele tiden med på å videreutvikle hvordan vi driver abonnementsalg og utfordrer oss til å prøve nye salgsprosesser. I konkurranse med andre TM-selskaper vi har benyttet oss av har ATAS hele tiden levert minst like godt som sine konkurrenter. Jeg ser fram til mange år med samarbeid med ATAS.
Tor Marius Espedal, Stavanger Aftenblad
Vi har vært kunde av ATAS i 10 år. De siste årene har de vært vår foretrukne leverandør av TM-tjenester. Vi opplever ATAS som en profesjonell samarbeidspartner, som også bidrar som rådgiver når det gjelder å teste ut nye kampanjer og salgskonsepter. TM er vår viktigste rekrutteringskanal, og ATAS er en viktig støttespiller for oss i arbeidet på å oppnå våre salgsmål. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med ATAS, og kan absolutt anbefale dem som samarbeidspartner.
Trine Bull, Markedsansvarlig Budstikka
ref-aftenbladet
ref-amedia
ref-polarismedia
ref-nordsjomedia
ref-budstikka